ScoutTrack

FAQ / Veelgestelde vragen

Algemene vragen

In principe is ScoutTrack bedoeld voor scouting activiteiten (opkomsten, groepsactiviteiten, regionale activiteiten, etc) voor Scouting leden in Nederland. Uiteraard mag je dit ook daarbuiten gebruiken, we houden je niet tegen!
Ja, ScoutTrack is gratis. Het kost echter redelijk wat om dit allemaal in de lucht te houden, daarom vragen we je om een vrijwillige bijdragen, welke je hier kan maken: https://bunq.me/ScoutGames. Normaal kost een opkomst ook wat geld, en als iedereen een paar euro inlegd, dan kan ScoutTrack quitte draaien.
Natuurlijk vinden we privacy belangrijk, daarom zijn de volgende dingen van kracht:
  • Ingevulde gegevens worden niet gedeeld met derden
  • Alles wat wordt geüpload wordt 7 dagen later weer van de server af gegooid
  • Een uitdraai (een dump met alle ingeleverde bestanden) blijft ook maar 7 dagen bewaard nadat deze is gemaakt
  • Deelnemende teams/deelnemers kunnen altijd zelf aangeven of hun geüploade bestanden in een uitdraai van uploads mogen komen
Dit is natuurlijk mogelijk. De handigste manier is een mail to sturen naar info@scoutgames.nl

Spellen

In principe zitten er geen limieten aan ScoutTrack. Je kan het zo vaak spelen als je wil. Ook zitten er geen limitaties aan de hoeveelheid spellen, teams, vraagroutes, vragen en opdrachten.
Als je een spel hebt gespeeld en je vind dit echt heel leuk, is het natuurlijk ook tof als je dit spel deelt met anderen. Je kan in het controlepaneel dan je spel exporteren. Hier zitten alleen de vragen, opdrachten en spel instellingen in (dus niet je teams of geuüploade bestanden). Stuur deze op naar info@scoutgames.nl en dan komt hij in de Gallerij.