ScoutTrack

Download bestaande spellen

Hier kan je spel templates downloaden. Deze templates kan je weer importeren in je controle paneel als nieuw spel. Ga hiervoor naar de pagina om een nieuwe spel aan te maken, en scroll dan helemaal naar beneden. Daar kan je een gedownload bestand weer uploaden.

FLG Online

FLG Online is bedoeld als een interactieve groepsactiviteit voor alle leden die thuis zitten. Ze kunnen doe opdrachten doen en hiermee credits verdienen. Deze credits kunnen ze weer inleveren in ruil voor vragen!

Crazy 88

De scoutsstaf van Scouting Rhenen hebben een Crazy 88 uitgezet voor hun scouts, en voor velen uit hun regio, met 60 opdrachten. Deze opdrachten zijn een verschillend aantal in punten waard naarmate ze moeilijker worden. Een wat uitgebreidere uitleg vind je hier

Opkomst

De scouts van Scouting Kameleon Kinheim hebben een toffe opkomst gehad! Ze konden 10 verschillende opdrachten doen waarmee ze credits konden verdienen om over 5 verschillende rondes punten te verdienen. Elke ronde had een andere insteek: Een plek op de kaart aanwijzen en algemene kennis werd gevraagd!

Pubquiz

StudioGonz heeft ScoutTrack gebruikt om met een livestream toch een pubquiz te organiseren. Zij hebben hier de presentatie van de pubquiz (PDF en PPTX) gestreamed en de deelnemers via de site hu nantwoorden door laten geven.

Badge in een dag - Thuiseditie

Het RLA team van Scoutingregio Maasdelta heeft een grote groep welpen geholpen met de Thuis insigne te verdienen. Toffe vragen moesten beantwoord worden, uitdgende opdrachten zijn gedaan en alles binnen de insigne eisen van de Thuis-badge. Als ze genoeg gedaan hebben, hadden ze de badge na een dag hard werken verdiend.

Schnitzeljagd

Klas 3C van Werner-Rolevinck-Grundschule heeft een online speurtocht (Schnitzeljagd) gehad met allerlei toffe en leerzame vragen. Dit hele spel is dan ook volledig in het Duits. Leuk voor de duitstaligen of voor degeen die anderen voor een uitdaging willen stellen

Crazy 88

Ooit wel eens je liefde voor een auto gecombineerd met een crazy 88? De MSCN en MOCT wel! Zij hebben voor hun leden allerlij toffe opdracht bedacht waarbij ook hun auto centraal stond